Naši partneři

Bona   Jednabedna
BONA, o.p.s. je organizace, která podporuje lidi s duševním onemocněním při jejich cestě k opětovnému zařazení do běžné společnosti. Poskytujeme sociální služby v oblasti bydlení a zaměstnávání. V rámci zaměstnávání máme mimo jiné i sklářskou dílnu, která je chráněným pracovištěm. Lidé zde získávají pracovní dovednosti a návyky, učí se sklářskému řemeslu. V dílně pracujeme převážně s tiffany technikou, díky které jsou vyrobeny i trofeje na SEVEN CUP GOLF TOUR.

              

„V lednu 2018 nás oslovil pan Lubomír Petržela, zda bychom se nechtěli podílet na vytvoření pohárů pro sportovní tour. Byla to pro nás velká výzva a zkusili jsme udělat pár návrhů. Pánové si z návrhů vybrali a nás teď těší milá spolupráce na cenách pro golfové turnaje, které mají přesah a penězi z turnajů pomáhají tam, kde je potřeba. Na golfovou tour vyrobíme dohromady 42 pohárů. Vyrobení jedné ceny nám zabere přes 4 hodiny práce. Dlouho jsme nepracovali na tak velké zakázce. Ceny jsou pro nás výzva. Mimo cen pro jednotlivé turnaje budeme vyrábět i poháry na závěrečné ocenění. Doufáme, že ceny budou potěšením i pro vítěze, kteří si je pak budou odnášet domů a chlubit se svými výsledky.”

Lucie Kohoutková
terapeut chráněného pracoviště Sklářská dílna


Beat
Radio Beat je česká rozhlasová stanice, která se specializuje na rockovou hudbu, především na žánry rock, hard & heavy apod. Jedná se hlavně o hudební styly v rozmezí 60. až 80. let 20. století. Stanice začala vysílat 1. ledna 2002 jako lokální pražská rozhlasová stanice.

Elixa
Nabízíme služby cestovní agentury. Najdete u nás relaxační i akční dovolenou, pobyty na horách, plavby lodí, exotické destinace a mnoho dalšího.

Suvenyry.com
Společnost poskytuje výrobu a prodej reklamních předmětů jako jsou zboží na zakázku, dekorace skla a porcelánu, strojové vyšívání a nášivky, suvenýry, diáře, reklamní deštníky, osušky a ručníky, kalendáře, USB flash disky a mnohé další… Velkoobchodní a maloobchodní prodejce suvenýrů specializující se na suvenýry s tématikou České republiky, Prahy, Českého Krumlova, Karlových Varů a Kutné Hory.

Queenford
QUEENFORD s.r.o. je již dlouhá léta specialistou na služby v oborech dopravy, logistiky, manipulace se zbožím a skladování. Společnost se zaměřuje na řešení logistických toků materiálů a obalů, a to jak vnějších, tak i vnitřních. Rovněž provádí vývoj balících předpisů dle požadavků zákazníků i jejich dodavatelů a odběratelů. Vnitrostátní a mezinárodní přeprava zboží je realizována všemi hlavními způsoby – silniční, leteckou i námořní kontejnerovou dopravou.

El Asador
Latinskoamerická restaurace EL ASADOR byla otevřena v červnu roku 2011. Restaurace má nádech jihoamerického stylu s interiérem navozujícím atmosféru pravé jihoamerické dekadence a skvělou kuchyni. Ne náhodou se restaurace pyšní svým španělským názvem. Výraz EL ASADOR totiž španělsky znamená gril, rožeň, nebo také osobu, která maso griluje. Nedělní oběd je v naší restauraci vyhrazen pro velmi oblíbený Brunch. Od 11:00 do 15:00 můžete ochutnat z velkého výběru studené a teplé kuchyně, grilovaných mas, domácího pečiva, dezertů, čerstvého ovoce, zmrzliny, nealkoholických a alkoholických nápojů, to vše zpříjemněné živou hudbou. Pro děti je k dispozici venkovní dětské hřiště.

Courtyard Marriott
Hotel Courtyard by Marriott Prague City se nachází na pomezí atraktivních čtvrtí Vinohrad a Žižkova a nabízí ubytování v prostorných a pohodlných pokojích. Ideální poloha hotelu v blízkosti stanice metra umožňuje hostům dostat se k nejznámějším pražským památkám během 10 minut. Hosté mohou také využít neomezeného přístupu do fitness centra a oblíbené restaurace The Farmers’ Market Bar & Grill, zaměřující se na tradiční lokální kuchyni v moderním pojetí. Díky čtyřem nově zrekonstruovaným konferenčním místnostem s přístupem denního světla a odpovídajícím technickým vybavením je hotel také ideálním místem pro pořádání konferencí, jednání, workshopů a dalších firemních i společenských akcí.

Best reality
Hlavní náplní naší činnosti je kompletní servis v oblasti realit, bydlení a nemovitostí po celém území České republiky. Dále zajišťujeme širokou nabídku služeb v oblasti financí, včetně finančního a ekonomického poradenství a pojištění. Námi nabízené reality jsou neustále aktuální díky využívání profesionálního informačního systému pro realitní kanceláře.

Krušnohorský Dvůr
Horský hotel Krušnohorský Dvůr se nachází v nádherné krajině Krušných hor v nadmořské výšce 865 m v těsné blízkosti hranic s Německem. Nově postavená moderní budova hotelu Krušnohorský Dvůr celoročně nabízí svým návštěvníkům ubytování v nadstandardně zařízených pokojích za velmi příznivé ceny.

Canservis
Kancelářským tiskem se zabýváme již od roku 1997. Disponujeme školenými techniky se širokou škálou zkušeností v oboru. Dále provádíme renovace tonerů, renovace tiskových kazet do laserových kancelářských tiskáren. Provádíme potisk textilu a hrnků. Kopírujeme, tiskneme, skenujeme a mnoho jiného…

4U Design
Jsme agentura z Kralup nad Vltavou poskytující grafické služby, výrobu reklamy a tisk. Nabízíme kompletní služby od konzultace, přes grafické návrhy až po finální výrobu či instalaci.Naše začátky v roce 2010 byly zaměřené zejména na přípravu katalogů pro cestovní kanceláře. Postupně se ale portfolio nabízených služeb i klientů rozšířilo. Dnes jsme tak schopni vyhovět většině požadavků v obasti grafiky, reklamní výroby i tisku. Snažíme se neustále inovovat a rozšiřovat technologické vybavení i naše znalosti, aby naše produkce splnila i překonala Vaše přání a představy.Můžete se na nás s důvěrou obrátit pokud jde o celou reklamní kampaň, ale i když potřebujete připravit třeba jen balíček vizitek.

Maxdrinks
Společnost MaxDrinks s.r.o. vznikla v roce 2002 a navázala na dlouholetou tradici výroby nápojů v areálu bývalého pivovaru v Kralupech nad Vltavou. V současné době společnost stáčí alkoholické i nealkoholické nápoje dle požadavků klientů, zajišťuje reklamní plechovky a produkuje vlastní výrobky – energy drinky, ice tea, limonády, aloe drinky, vody, míchané nápoje.