19. 2.

Vážení přátelé, kamarádi, vy nejvěrnější naší/vaší Seven Cup Golf Tour,

aktuálně finalizujeme jak webové stránky, tak i všechny ostatní informace, aby vše bylo perfektní. Samozřejmě víme, že každý z nás potřebuje vědět co nejdříve termíny. Proto mi dovolte vás pozvat na výroční, spíše narozeninový rok, kdy Seven Cup Golf Tour slaví sedmé narozeniny. Je připraveno opravdu hodně novinek a překvapení, ale nemohu v tuto chvíli nic prozrazovat. Jednu z novinek ale jistě zaregistrujete, kdy po devítijamkových turnajích nás čeká opravdu velká výzva na hostivařských dvanácti jamkách..:-). Termíny si tedy uložte do svých kalendářů, protože – a já osobně v to věřím – to bude opravdu výjimečný rok!!! Proto vás ty nejvěrnější chci srdečně pozvat na tento ročník, protože s vámi chci nejenom já, ale celý realizační tým oslavit tyto úžasné narozeniny, protože vy jste ti oslavenci, kteří těch šest ročníků tvořili tuto skvělou golfovou tour.

Těším se na vás na prvním turnaji….
 
za Seven Cup Golf Tour

Lubomír Petržela

Termíny turnajů 2024

20. 4. – Stará Boleslav – 9 jamek / sobota – 10:00 h
18. 5. – Kotlina Terezín – 9 jamek / sobota – 10:00 h
8. 6. – Hodkovičky – 9 jamek / sobota – 10:00 h
22. 6. – Hostivař – 12 jamek / sobota – 09:00 h
21. 7. – Slapy – 18 jamek / neděle – 10:00 h
24. 8. – Terasy Ústí – 18 jamek / sobota – 10:00 h
21. 9. – Beřovice / finále – 18 jamek / sobota – 09:30 h
27. – 29. 9. – Grund Resort – Slavnostní ukončení / vyhlášení celé tour / pá-ne

18. 12.

Dámy a pánové, příznivci Seven Cup Golf Tour 2023,

Opět jsme tento rok předávali virtuální šek s úžasnou částkou 170 000 Kč cíleně před vánočními svátky a opět udělal opravdu, opravdu velkou radost. Mám milou povinnost jménem maminky upřímně poděkovat všem, kdo se na sbírce podíleli, kromě maminky měla samozřejmě velkou radost i Danielka. Danielku jsem viděl poprvé. Jako vy všichni, znal jsem pouze její příběh a pár fotek (rubrika POMÁHÁME). Když jsem si před návštěvou opět četl všechny ty strasti a trápení, kterým musela projít, bylo opravdu až “zázračné“ vidět tu mladou dívenku, která už opět začala chodit a vozík již používá jen při velké a dlouhé zátěži. Dokonce začala i docházet do školy, kde spolužáci jsou super a v pohodě:-), prostě mladá slečna, na které nebylo vidět nápor té spousty chemoterapií a stovek injekcí, co musela podstoupit. Je to opravdu velká bojovnice a bude bojovat dál, protože léčba musí pokračovat. Byla to úžasná předvánoční návštěva, která byla plná úsměvů a bezprostředního dětského smíchu. Proto mi prosím ještě jednou dovolte poděkovat všem, kteří přispěli peněžitou částkou, samozřejmě partnerům a samozřejmě všem hráčkám a hráčům, kteří se účastnili našich turnajů a kteří se golfem bavili a pomáhali. Jako vždy musím poděkovat také Karlovi Ratajovi a jeho ženě Kamilce, které již všichni znáte, kteří se zasloužili nejenom o hladký a pohodový průběh každého turnaje, ale hlavně pomáhají a podporují nejenom Danielku. Díky… Díky vám všem…!!!

Užijte krásné a pohodové vánoční svátky, přeji vám všem pevné zdraví v nadcházejícím roce a těším se na viděnou příští rok na sedmém-narozeninovém ročníku Seven Cup Golf Tour 2024!

za Seven Cup Golf Tour
Lubomír Petržela

29. 10.

Dámy a pánové, příznivci Seven Cup Golf Tour 2023,

ještě jednou všem děkuji za účast na naší/vaší Tour, za podporu a skvělou atmosféru, kterou jste tento rok opět vytvářeli! V neposlední řadě mi ale opět dovolte poděkovat partnerům, kteří se na letošním úžasném, šestém ročníku SEVEN CUP Golf Tour 2023 podíleli a bez kterých bychom tuto skvělou Tour nemohli zorganizovat…

RADIO BEAT Classic Rock – jmenovitě Šárce Vorlické
GRUND RESORT Golf & Ski
– jmenovitě Janu Grundovi
MILLTECH s.r.o.
– jmenovitě Lukášovi Průšovi a Tomášovi Procházkovi
BONA VITA s.r.o.
– jmenovitě Tomášovi Procházkovi
ENERGETICKÁ AGENTURA
– jmenovitě Petře Studecké
QUEENFORD s.r.o.
– jmenovitě Martinovi Jurisovi
NH COLLECTION Prague Karlo IV
– jmenovitě Martinovi Žídkovi
JENČÍK & DCERY – jmenovitě Haně Jenčíkové
SUVENYRY.COM – jmenovitě Jiřímu Hrudkovi
ADVENTURE GOLF Číčovice – jmenovitě Kristině Horáčkové
IT’S MY LIFE – jmenovitě Tereze Landové
GOLF SHOP 4 YOU – jmenovitě Zbyňkovi Kemrovi
CANSERVIS s.r.o. – jmenovitě Markovi Pokornému
KUNC Glass – jmenovitě Zdeňkovi Kuncovi
MAXDRINKS

DĚKUJEME!!!

Ještě jednou všem děkuji za účast na naší/vaší Tour, přeji mnoho golfových úspěchů ve zbytku sezóny a příští rok na sedmém-narozeninovém ročníku Seven Cup Golf Tour 2024 se opět těším na viděnou…

za Seven Cup Golf Tour
Lubomír Petržela

25. 10.

Dámy a pánové, příznivci Seven Cup Golf Tour 2023,

šestý ročník naší/vaší Seven Cup Golf Tour 2023 jsme tradičně zakončili v Grund Resortu Golf&ski v Mladých Bukách. Předně mi dovolte opět upřímně poděkovat panu Janu Grundovi za skvělé podmínky, za kterých jsme mohli opět strávit tři nádherné, pohodové dny a to již popáté. Také musím poděkovat za krásné hlavní ceny, které pro naši Tour věnoval. Ještě jednou díky! Je úžasné vracet se do krásného hotelu s nádherným golfovým hřištěm, ale především těšit se nejenom na skvělou gastronomii, ale na již známé, usměvavé, profesionální tváře lidí, kteří se o nás po celou dobu pobytu perfektně starají. A co se tedy v Mladých Bukách událo? Stejně jako minulý rok bylo „podařené“ počasí – páteční hra byla opět pro otrlé golfisty, sice lehký, ale neustálý déšť v kombinaci se studeným větrem není dobrá kombinace, ale ani to nezkazilo báječnou náladu ať už samotným hráčům nebo jejich doprovodu. Následný odpočinek a případná relaxace v úžasném hotelovém welness byly skoro povinností. Po konzumaci opravdu lahodných pokrmů v hotelové restauraci následovala první část programu celého víkendu a to vyhlášení jamkovky. Stejně jako minulý rok, se hráli dva soutěžní “pavouci“ a vyhlašovalo šest umístění.

V pavouku B se na třetím místě umístil Jiří Gurecký, na druhém Irena Sekavová a vítězem se stal Honza Dajč. V hlavním pavouku se na třetím místě umístil Pavel Tůma, na druhém Jakub Pech a vítězem/mistrem pro rok 2023 se stala Petra Studecká. Všem gratulujeme! Vítězce také musím poděkoval za krásné gesto, kdy kromě putovního poháru a pamětní trofeje, které jí právoplatně za tento rok patří, věnovala všechny ostatní ceny do sobotní tomboly. Péťo, díky! Po vyhlášení se gratulovalo vítězům a oslavy již tradičně trvaly do pozdních nočních hodin.🙂 Nejenom vítězové, ale i pozdní vytrvalci páteční oslavy byli v sobotu včas na startu a turnaj mohl začít. Tentokrát nám horské podnebí přálo a panovalo skoro ideální golfové počasí. Na startu, jako vždy při každém turnaji naší Tour, byla připravena kapka něčeho na povzbuzení a mnozí hráči této „pomoci“ rádi využili. Opět bylo slyšet napříč celým hřištěm mnoho smíchu, potlesku, ale i stesků a to dokreslovalo opravdu pohodovou a zábavnou atmosféru celého turnaje. Po jeho skončení následoval zasloužený odpočinek před večerním vyhlášením turnaje samotného, ale hlavně před slavnostním vyhlášením vítězů celé Tour. Než představím ty nejlepší, dovolím si opět toto neoficiální (v Grund Resortu šesté) ukončení Tour vystihnout tentokrát dvěma slovy – jste skvělí!!! Byl to opět nádherný víkend plný golfu, zábavy, oslav, kamarádství, přátelství, emocí a zcela jistě i velké solidarity.

Vítězové sobotního turnaje:
kategorie stb 0-25 Daniel Sochor
kategorie brutto 0-25 Lukáš Průša
kategorie stb 25,1-54 Láďa Licek
kategorie brutto 25,1-54 Láďa Licek

Vítězům gratulujeme! Kompletní výsledky turnaje najdete také na serveru ČGF.
Dále mi dovolte představit a ještě jednou upřímně pogratulovat vítězům všech vyhlášených soutěží pro tento rok a samozřejmě celkovým vítězům celé Tour.

Těmi se pro rok 2023 stali:

Ve hře na jamky

Pavouk A

  1. místo Petra Studecká
  2. místo Jakub Pech
  3. místo Pavel Tůma

Pavouk B

  1. místo Jan Dajč
  2. místo Irena Sekavová
  3. místo Jiří Gurecký

Best of 54 holes

Vítěz – Pavlínka Sochorová

Seven Cup Golf Tour 2023

  1. místo Daniel Sochor 180 b.
  2. místo Daniel Monaco 179 b.
  3. místo Pavlínka Sochorová 170,5 b.
  4. místo Miloslav Sochor 168 b.
  5. místo Láďa Licek 167,5 b.
    Kompletní výsledky naleznete zde: Jamkovka a Celkové výsledky

Po předání cen a velikém aplausu nejenom Danovi, kterému se povedl “double“ (vyhrát dva roky po sobě), ale také všem ostatním vítězům i poraženým byla na pořadu oblíbená charitativní tombola, kde všichni účastníci mohli získat hodnotné ceny od partnerů, ale také od mnoha hráčů, kteří sami věnovali hodnotné ceny – a za to moc děkujeme, ale především díky koupi lístků podpořit dobrou věc, která paralelně s naší Tour vždy probíhá. Poté byl prezentován šek doposud s rekordním charitativním výtěžkem v hodnotě 170 000 Kč!!! a to díky (kromě sbírky ze všech turnajů a tomboly) jak partnerům, ale i některým hráčům, kteří věnovali na místě finanční dary a patří jim velké PODĚKOVÁNÍ. Děkuji společnosti Miltech, jmenovitě Lukášovi Průšovi a Tomášovi Procházkovi, Dušanovi a Danče Markovým, Tomášovi a Markétě Andrejskovým a také Vláďovi Soukupovi a Danče Čermákové. Ještě jednou všem zmíněným velké díky! V neposlední řadě ale také díky vám všem ostatním, kteří se víkendu účastnili, protože každý z vás se bavil, hrál a pomáhal!!!

Přátelé, kamarádi, opravdu velké díky vám všem !!! Těším se na vás příští rok, protože 7 Cup Golf Tour bude slavit 7. narozeniny a u toho nemůžete chybět.🙂

za Seven Cup Golf Tour
Lubomír Petržela

27. 8. – 6. turnaj odehrán

Vážení přátelé, příznivci Seven Cup Golf Tour,

po roční přestávce kvůli změně provozovatele jsme opět zavítali na Terasy Ústí nad Labem. Kromě hřiště, které má stejný charakter a pracuje se na jeho zkvalitnění, jsme zaznamenali další velmi příjemné změny: krásnou novou terasou s výhledem na tamní jezero a green deváté jamky, zahradní úpravu v okolí klubovny, ale hlavně výbornou kuchyni, která zde opravdu chyběla. I přes ranní zamračenou oblohu a předpověď, která neměla nabídnout zrovna ideální golfové počasí se obavy tak úplně nenaplnily a navzdory lehkému dešti, který trval do půlky turnaje dorazilo úžasných 60 hráčů. Díky dobré náladě a samozřejmě i velmi přijemnému hřišti zde mnoho hráčů zlepšilo své handicapy. Opravdu skvělou náladu podtrhla opět vložená soutěž, kdy při koupi golfových míčků s logem Tour přispívají hráči na dobrou věc. Soutěže se opět ujal pravidelný účastník a matador naší Tour Míla Sochor a opět byla velmi zajímavá. Vybralo se při ní skvělých 6 600 Kč, které tento rok poputují malé Danielce. Vítězům gratulujeme a děkujeme všem, kteří přijeli, hráli, bavili se a opět pomáhali. Děkujeme… a těšíme se na viděnou na finále, které odehrajeme 16. 9. na hřišti v Beřovicích. Jste srdečně zváni!

9. 8. – 5. turnaj odehrán

Vážení přátelé, příznivci Seven Cup Golf Tour,

první osmnáctijamkový turnaj v rámci celé Tour pro tento rok je odehrán a kromě ideálního golfového počasí, skvělého hřiště, zdravě soutěživé, pohodové a přátelské atmosféry musím opět použít to skvělé slůvko –  byl rekordní. Rekordní účast 86 hráčů, rekordní výsledky a v neposlední řadě rekordní prodej míčů s logem Tour na poturnajovou charitativní soutěž, který činil 9 250 korun!!! Vážené hráčky a hráči, jste úžasní a děkuji všem, kdo se turnaje zúčastnili a přispěli tak na dobrou věc! Samozřejmě nesmíme zapomenout pogratulovat všem vítězům a na všechny se budeme těšit na příštím turnaji, který se koná v neděli 27. 8. na Terasách. V případě vysoké účasti se bude startovat z jamky 1 a z jamky 10. Jste srdečně zváni…

26. 6. – 4. turnaj odehrán

Vážení přátelé, příznivci Seven Cup Golf Tour,

Jako každý rok byla bitozevská devítka hráčskou výzvou, ale tradičně i místem, kde si bezmála padesát hráčů a hráček užívalo nádherného letní počasí, soutěžního golfu, ale hlavně pohodové, přátelské atmosféry. Opravdu skvělou náladu podtrhla opět vložená soutěž, kdy při koupi golfových míčků s logem Tour přispívají hráči na dobrou věc. Netradiční chipovací soutěž připravil náš matador a pravidelný účastník Míla Sochor, při které opět bavil celé publikum a tím umocnil nejenom soutěživost všech hráčů, ale opravdu nádherný den, kde všichni hráli golf, bavili se a pomáhali. Vítězům gratulujeme a všem účastníkům turnaje a vložené soutěže děkujeme. Vybraných 5 750 Kč přidáme ke sbírce pro Danielku a všechny srdečně zveme na příští turnaj, který se koná v sobotu 22. 7. na slapském hřišti Svatý Jan. První osmnáctijamkový turnaj v rámci celé Tour odstartujeme v 8:30 postupným startem z jamky č. 1. Na viděnou na Slapech…

12. 6. – 3. turnaj odehrán

Vážení přátelé, příznivci Seven Cup Golf Tour,

opravdu nemohu odehraný turnaj v Hodkovičkách označit jinak než jako parádní. Krásné počasí, přátelská, pohodová nálada, prostě báječná atmosféra. K tomu nádherných 5 750 korun, vybraných při našich tradičních vložených soutěžích za prodej našich míčů s logem, které přidáme ke sbírce pro malou Danielku. Vítězům gratulujeme a všem hráčům a hráčkám děkujeme za účast a těšíme se na viděnou na posledním devítijamkovém turnaji v sobotu 24. 6. na hřišti v Bitozevsi. Díky…

25. 5. – 2. turnaj odehrán

Vážení přátelé, příznivci Seven Cup Golf Tour,

za opravdu nádherného, teplého až tropického počasí byl odehrán druhý turnaj v rámci šestého ročníku naší/vaší Seven Cup Golf Tour 2023. Jak terezínský turnaj stručně popsat? Kromě tradičně skvělé atmosféry napříč celým turnajem bych dodal ještě slůvko rekordní – rekordní účast sedmdesáti hráčů na devítijamkovém turnaji? Opravdu nevím jestli existuje tour, kde by se zúčastnilo tak početné startovní pole. Dále pak vyrovnání rekordu prodaných míčů pro poturnajovou charitativní soutěž, kde se opět vybralo krásných 6 800 korun, které tento rok přidáme ke sbírce pro malou Danielku. Proto samozřejmě pogratulujeme všem vítězům, ale hlavně chci upřímně poděkovat všem, kdo svou účastí opět potvrdili, že naše Tour je skvělá. VY jste skvělí a doufám, že i nadále budete součástí této Tour a budete hrát nejenom soutěžní golf, ale také se golfem bavit a zároveň pomáhat. Ještě jednou děkuji všem a těšíme se na dalším turnaji v sobotu 10. 6. na pražském hřišti v Hodkovičkách.

25.4. – 1. turnaj odehrán

Vážení přátelé, příznivci Seven Cup Golf Tour,

jistě mi dáte za pravdu, že rekordní návštěvnost na prvním devítijamkovém turnaji i opravdu nádherné, slunečné letní počasí – to vše opět zdůraznilo úžasnou, přátelskou a pohodovou atmosféru, kterou se ta naše/vaše Seven Cup Golf Tour může pyšnit. Jestě jednou chci poděkovat všem partnerům, ať už stálým, ale i novým, kteří opět svou účastí potvrdili, že naše Tour je skvělá. Vítězům samozřejmě gratulujeme, ale hlavně děkujeme všem hráčům, kteří si zakoupili pro tento rok nové míče s logem Tour pro zábavné soutěže, které pro tento rok zajistila společnost Queenford s.r.o, kdy výtěžek za prodej těchto míčů z každého turnaje poputuje malé Danielce. Ve Staré Boleslavi činil úžasných 6 800 Kč. Díky všem a těšíme se na vás na příštím turnaji v sobotu 20. 5. na Terezínské Kotlině.