9. 12.

Dámy a pánové, příznivci Seven Cup Golf Tour 2021,

s potěšením Vás chci informovat, že sbírka pro Terezku byla úspěšně předána. Jak mnoho z vás ví, rodiče nevěděli, jaká částka bude předána, proto částka 83 300 Kč byla pro rodiče překvapením, spojeným s velkou radostí. Osobně jsem moc rád, že jsme mohli tento rok sbírku věnovat Terezce, která má tak prima celou rodinu. Mám milou povinnost jménem rodičů poděkovat všem, kdo se na sbírce podíleli a informovat vás, že částku použijí na léčbu kmenových buněk a rehabilitaci, kde je naděje na zlepšení a posunutí zdravotního stavu Terezky k lepšímu. Ještě jednou chci poděkovat Karlovi Ratajovi a jeho ženě, kteří se starají, pomáhají a podporují nejenom malou Terezku. Díky!!!

Užijte krásné a pohodové svátky i v této nelehké době, přeji pevné zdraví v nadcházejícím roce a těším se opět na viděnou při dalších akcích Seven Cup Golf Tour.

za Seven Cup Golf Tour
Lubomír Petržela

11. 10.

Dámy a pánové, příznivci Seven Cup Golf Tour 2021,

ještě jednou všem děkuji za účast na naší/vaší Tour, za podporu a úžasnou atmosféru, kterou jste tento rok opět vytvářeli! V neposlední řadě mi ale opět dovolte poděkovat partnerům, kteří se na letošní SEVEN CUP Golf Tour 2021 podíleli a bez kterých bychom tuto skvělou Tour nemohli zorganizovat…

RADIO BEAT Clasic Rock – jmenovitě Šárce Vorlické
GRUND RESORT Golf & Ski – jmenovitě Janu Grundovi
PREVENT s.r.o – jmenovitě Mirkovi Hesovi
LOUDMOUTH/MILLTECH s.r.o – jmenovitě Lukášovi Průšovi
BONA VITA s.r.o/MILLTECH s.r.o – jmenovitě Tomášovi Procházkovi
B2a – jmenovitě Lukášovi Havlíčkovi
EL ASADOR – jmenovitě Jakubovi Erbenovi
JENČÍK & DCERY – jmenovitě Haně Jenčíkové
SUVENYRY.COM – jmenovitě Jiřímu Hrudkovi
QUEENFORD s.r.o. – jmenovitě Martinovi Jurisovi
FASHION & SHOES – jmenovitě Katrin Polákové
CANSERVIS s.r.o – jmenovitě Markovi Pokornému
COPY ART – jmenovitě Kláře Deutschové
MAXDRINKS

DĚKUJEME!!!

Ještě jednou všem děkuji za účast na naší/vaší Tour, přeji ještě hodně golfových úspěchů ve zbytku sezóny a při dalších akcích SEVEN CUPu se opět těším na viděnou…

za Seven Cup Golf Tour
Lubomír Petržela

6. 10.

Dámy a pánové, příznivci Seven Cup Golf Tour 2021,

čtvrtý ročník naší/vaší Seven Cup Golf Tour 2021 jsme opět zakončili v Grund Resortu Golf&ski v Mladých Bukách. Než se pokusím stručně popsat toto neoficiální úkončení naší Tour, dovolte mi opravdu upřímně poděkovat panu Janu Grundovi za skvělé podmínky, za kterých jsme mohli opět strávit tři bezvadné, pohodové dny. Je úžasné vracet se do stejně krásného hotelu s nádherným golfovým hřištěm, ale především těšit se na dokonalý servis, výbornou gastronomii a v neposlední řadě na usměvavý a profesionální přístup celého týmu, který se o nás po celou dobu pobytu staral. Také musím poděkovat za krásnou hlavní cenu pro naši Tour. Ještě jednou díky!!! A co se tedy v Mladých Bukách událo? Oproti minulým rokům bylo opravdu podařené počasí, i když při páteční volné hře foukal lehce nárazový vítr, ale ani to nezkazilo  báječnou náladu ať už samotným hráčům nebo jejich doprovodu. Následný odpočinek a případná relaxace v úžasném hotelovém welness byly skoro povinností. Po konzumaci opravdu výborných, lahodných pokrmů v hotelové restauraci následovala první část programu celého víkendu a to vyhlášení jamkovky. Jelikož tento rok byla jamkovka koncipována do dvou soutěžních pavouků, vyhlašovalo se šest umístění. V pavouku B se na třetím místě umístil Matěj Benedikt, na druhém Irenka Ahneová a vítězem se stal Lubomír Petržela. V hlavním pavouku se na třetím místě umístil Pavel Tůma, na druhém Petra Studecká a hlavním vítězem pro rok 2021 se stal Lukáš Průša. Všem gratulujeme! Kromě oslav na počest vítězů, ale i poražených, bylo připraveno malé překvapení v podobě narozeninového dortu pro našeho podporovatele a kamaráda, který oslavil nádherné kulaté narozeniny. Tomáši, ještě jednou všechno nejlepší! 🙂 Nejenom oslavenci, ale překvapivě i pozdní vytrvalci páteční oslavy byli v sobotu včas na startu a turnaj mohl začít. Panovalo ideální golfové počasí a na startu, jako vždy při každém turnaji naší Tour, byla připravena kapka něčeho na povzbuzení a mnozí hráči této „pomoci“ rádi využili. Bouřlivé pokřiky, hromadné potlesky, smích, možná i slzy, to bylo opět slyšet a vidět napříč celým hřištěm a  dokreslovalo zábavnou a pohodovou atmosféru celého turnaje. Po jeho skončení následoval zasloužený odpočinek na večerní vyhlášení turnaje samotného, ale hlavně na slavnostní vyhlášení vítězů celé Tour, kdy byly premiérově pro tento rok vyrobeny originální poháry jak pro celkové vítěze, tak i poháry putovní pro celkového vítěze a pro vítěze jamkovek. Než představím ty nejlepší, dovolím si opět toto neoficiální ukončení Tour vystihnout jednou větou. Není slov, které bych ještě nepoužil a budu se tedy opakovat, ale jistě mi dáte za pravdu, že to byl opravdu nádherný víkend plný golfu, zábavy, oslav, kamarádství, přátelství, emocí a zcela jistě i velké solidarity.

Vítězové nedělního turnaje:
kategorie stb 0-25 Petr Antal
kategorie brutto 0-25 Petr Antal
kategorie stb 25,1-54 Tomáš Procházka
kategorie brutto 25,1-54 Tomáš Procházka

Vítězům gratulujeme! Kompletní výsledky turnaje najdete také na serveru ČGF.

Dále mi dovolte představit a ještě jednou upřímně pogratulovat vítězům všech vyhlášených soutěží pro tento rok a samozřejmě celkovým vítězům celé Tour. Těmi se pro rok 2021 stali:

Ve hře na jamky

Pavouk A
1. místo Lukáš Průša
2. místo Petra Studecká
3. místo Pavel Tůma

Pavouk B
1. místo Lubomír Petržela
2. místo Irena Ahneová
3. místo Matěj Benedikt

Best of 54 holes
Vítěz – Marek Benedikt

Seven Cup Golf Tour 2021
1. místo Lukáš Havlíček 150,5 b.
2. místo Irena Ahneová 149,5 b.
3. místo Aleš Petera 145 b.
4. místo Miloslav Sochor 141 b.
5. místo Martina Pokorná, Martin Král 140,5 b.      

Kompletní výsledky naleznete zde: Jamkovka a Celkové výsledky

Gratulujeme, dámy a pánové!

Samozřejmě po velikém aplausu vítězům a předání cen byla na pořadu oblíbená charitativní tombola, kde všichni účastníci mohli získat hodnotné ceny od partnerů, ale především díky koupi lístků podpořit dobrou věc, která paralelně s naší Tour probíhala. Poté byl prezentován šek s rekordním charitativním výtěžkem v hodnotě 46 300 Kč, ovšem tato částka nebyla konečná. Díky společnosti Miltech, jmenovitě Lukášovi Průšovi a Tomášovi Procházkovi, kteří se také účastnili jak několika turnajů, tak i závěrečného golfového víkendu a kteří věnovali nádherných 10 000 Kč. Lukáši, Tomáši, děkujeme!  Děkujeme také za finanční dar od jednoho manželského páru, který stejně jako minulý rok přispěl částkou 5 000 Kč. (Dušane, Dančo, děkujeme!). V neposlední řadě děkujeme  všem – nejenom hráčům, ale všem, kdo zakoupili lístky do tomboly, protože vybraná částka 22 000 Kč byla fantastická. Rodičům malé Terezky tedy odevzdáme 83 300 Kč.

Přátelé, velké díky vám všem!!!

za Seven Cup Golf Tour
Lubomír Petržela

23. 9. – Finálový turnaj Seven Cup Golf Tour odehrán

Vážení přátelé, příznivci Seven Cup Golf Tour,

počasí dobré, hřiště ve výborné kondici, ale hlavně skvělá, pohodová a samozřejmě soutěživá nálada všech hráčů podtrhla úžasný turnaj, kde se do poslední jamky bojovalo o příčky nejvyšší. Protože slavnostní vyhlášení celkových vítězů se bude konat až tuto sobotu 25. 9. v Grund resort Golf & ski v Mladých Bukách, nebudou na webových stránkách uvedeny průběžné/celkové výsledky celé Tour. Opět děkujeme za úžasnou částku 3 950 Kč, vybranou za koupi golfových míčů s naším logem během vložené chipovací soutěže na deváté jamce beřovické akademie. Částku opět přidáme ke sbírce pro malou Terezku. Ještě jednou gratulujeme vítězům finálového turnaje a děkujeme všem zúčastněným za úžasnou atmosféru, která celé finále provázela.

Těšíme se na vás, ať už v Mladých Bukách, nebo při dalších akcích naší/vaší Seven Cup Golf Tour.

25. 7. – Pátý turnaj Seven Cup Golf Tour odehrán

Vážení přátelé, příznivci Seven Cup Golf Tour,

bouřkovité, deštivé počasí - taková měla být předpověď na slapský turnaj. Opak byl pravdou. Nádherné, slunečné a v jednu chvíli opravdu tropické podmínky panovaly celý den. Nejenom díky počasí, ale také díky skvělé návštěvnosti a dobré náladě byly zahrány opravdu skvělé výsledky. Mnoho úsměvů a smíchu bylo vidět a slyšet napříč celým hřištěm. Možná i proto se dvaceti hráčům podařilo zlepšit svoje hendikepy. Vítězům gratulujeme a děkujeme všem nejenom za skvělou atmosféru, ale i za koupi našich míčů s logem Tour pro poturnajové vložené soutěže, kdy se tentokrát podařilo vybrat úžasnou, rekordní částku 4 750 korun, kterou již tradičně tento rok přidáme do sbírky pro malou Terezku. Ještě jednou všem děkujeme a těšíme se na viděnou na dalším turnaji v neděli 22. 8. na Terasách v Ústí nad Labem.

16. 7. – Čtvrtý turnaj Seven Cup Golf Tour odehrán

Vážení přátelé, příznivci Seven Cup Golf Tour,

nádherné počasí, výborný welcome drink, krásné výsledky, výborná a usměvavá nálada od začátku až do konce – to byly hlavní aspekty bitozevského turnaje, který se povedl na jedničku. Opravdu děkuji všem, kdo dorazili, protože díky velké návštěvnosti a již tradičním poturnajovým soutěžím se podařilo zakoupením našich míčů s logem Tour vybrat úžasných 4200 korun, které přidáme do sbírky malé Terezce. Vítězům gratulujeme a všem jestě jednou děkujeme! Těšíme se na vás na příštím turnaji v sobotu 17. 7. na Slapech…

10. 6. – Třetí turnaj Seven Cup Golf Tour odehrán

Vážení přátelé, příznivci Seven Cup Golf Tour,

nebylo to pouze krásné počasí, hřiště ve výborné kondici, skvělé zahrané výsledky, ale také rekordní návštěva přihlášených hráčů a hráček na našem předposledním devítijamkovém turnaji, která podtrhla nádherný sobotní den. Jistě mi dáte za pravdu, že těchto 59 hráčů opět potvrdilo úžasnou a přátelskou atmosféru, která již neodmyslitelně k naší Tour patří. Vítězům gratulujeme a všem děkujeme za účast jak v turnaji, tak i v našich tradičních soutěžích po skončení turnaje, kde se podařilo vybrat díky prodeji míčů s logem Tour úžasných 4 400 korun, které tento rok přidáme ke sbírce pro Terezku. Ještě jednou díky všem a na viděnou na dalším turnaji 26. 6. v Bitozevsi!

27. 5. – Druhý turnaj Seven Cup Golf Tour odehrán

Vážení přátelé, příznivci Seven Cup Golf Tour,

předpověd počasí, která neměla nabídnout zrovna prvotřídní počasí, se naštěstí nenaplnila a terezínská Kotlina nás přívítala skoro v ideálním golfovém počasí. Místo hlášeného deště se sice objevil místy silný vítr, ale slunečné počasí vše vynahradilo. Myslím, že i přesto si bezmála padesát hráčů a hráček turnaj užilo. Ať už byly výsledky jakékoli, bylo vidět na všech zúčastněných, že jsou opravdu rádi, že už konečně mohou hrát ten soutěžní, turnajový golf, hlavně na jejich oblíbené Seven Cup Golf Tour. Jestě jednou chceme poděkovat všem partnerům, ať už stálým, ale i novým, kteří opět svou účastí potvrdili, že naše Tour je skvělá. Vítězům samozřejmě gratulujeme, ale hlavně děkujeme všem hráčům, kteří si zakoupili naše tradiční míče s logem Tour pro zábavné soutěže, které pro tento rok zajistila společnost B2a, kdy výtěžek za prodej těchto míčů z každého turnaje poputuje malé Terezce. Na Kotlině činil úžasných 3 500 Kč. Díky všem a těšíme se na vás na příštím turnaji 5. 6. v Hodkovičkách.

21. 4.

Vážení přátelé, příznivci Seven Cup Golf Tour,

bohužel se nám – stejně jako minulý rok – kvůli pandemii Coronaviru odložil start naší Tour, proto opět vyhlašujeme pro tento rok již druhý ročník Seven Cup Jamkovky 2021. Mnozí z vás si tento zábavný formát golfové hry minulý rok vyzkoušeli úplně poprvé a podle většiny ohlasů opravdu zábavná byla:-). Kromě zábavy a toho, že z ní vzejde mistr nebo mistryně, tak pomůže k seznámení a družení jednotlivých účastníků. Loni dle skoro všech komentářů (většinou od poražených hráčů) k “družení“ někdy ani nemohlo dojít, když hned v prvním kole vypadli:-). Pro všechny tyto hráče máme dobrou zprávu. Tento rok bude Jamkovka koncipována do dvou herních pavouků. Z prvního (A) vzejde právoplatný mistr/mistryně. Ti, kteří v prvním kole vypadnou, budou následně nasazeni do pavouku druhého (B), mohou si tím pádem ještě zahrát a více poznávat další nové a pohodové hráče naší/vaší Seven Cup Golf Tour. Samozřejmě i pro první tři hráče z druhého pavouku (B) bude připravena nějaká ta cena 🙂

Jamkovka je určena pro ty z vás, kteří jste se za uplynulé dva ročníky zúčastnili alespoň jednoho z našich turnajů. Níže naleznete pár základních informací/pravidel:
•    Hraje se podle pravidel golfu pro jamkovou hru a místních pravidel daného hřiště
•    Hra vždy na 18 jamek na jakémkoli znormovaném hřišti na celém světě dle dohody hráčů
•    Bez vyrovnání a bez rozdílu pohlaví
•    Muži ze žlutých, ženy z červených odpališť
•    Jednotlivá kola budou mít dané termíny odehrání (pavouky A, B)
•    Dle počtu přihlášených bude sestaven soutěžní pavouk a to dle vašich aktuálních hcp. Následně bude umístěn na naše webové stránky včetně podrobnějších pravidel.

Přihlášky prosím posílejte nejpozději do 30. dubna (pátek) s vaším celým jménem, emailovou adresou, případně tel. kontaktem a aktuálním hcp na petrzelalubomir@centrum.cz.
Věřím, že si letošní rozšířenou jamkovku v rámci naší Tour náležitě užijete a svedete opět mnoho zajímavých utkání 🙂

za Seven Cup Golf Tour
Lubomír Petržela

12. 4.

Vážené dámy a pánové, příznivci Seven Cup Golf Tour,

mnoho z vás sleduje, jaká je v tuto chvíli situace nejenom pandemická, ale hlavně politická, kdy se díky našim “vládním činitelům“ mění vše z hodiny na hodinu. Nepřipravenost, chaos, hlavně stanovisko k otázce shromaždování v rámci sportování je v tuto chvíli opravdu nepřehledné. Náš první turnaj se má odehrát již tuto sobotu, což je za pět dní, přitom důležitá část právního stanoviska ČGF (České golfová federace) ze dne 11.4. zní takto:
“Z hlediska golfové hry je poměrně často frekventovanou otázkou možnost pořádání turnajů. K tomuto je potřeba sdělit, že organizované shromažďování, tedy kumulace osob na jednom místě je zakázána.“
Celé právní stanovisko ČGF naleznete zde: COVID-19 – Česká golfová federace
Proto vám s lítostí musím oznámit, že tedy první turnaj Seven Cup Golf Tour 2021 ve Staré Boleslavi tuto sobotu neodehrajeme. Doufejme, že pandemická situace a hlavně “politický chaos“ dovolí odehát náš druhý turnaj na terezínské Kotlině 22. 5. Samozřejmě budeme i nadále situaci sledovat, monitorovat a včas vás informovat.

Přeji všem pevné zdraví a pozitivní náladu v této jistě nelehké době.

za Seven Cup Golf Tour
Lubomír Petržela

19. 3.

Vážené dámy a pánové, příznivci Seven Cup Golf Tour,

jak všichni víte, pandemická situace se nelepší, ale i přesto vám s radostí mohu oznámit, že kalendář turnajů pro další ročník naší/vaší Seven Cup Golf Tour 2021 je připraven! Velmi pravděpodobně první turnaj neodehrajeme v daném termínu, ale budeme se snažit najít případně náhradní dle dalšího vývoje pandemické situace. I přesto si označte ve svých kalendářích tyto důležité termíny:

17. 4. – GC Stará Boleslav / 9 jamek
22. 5. – Golf Kotlina Terezín / 9 jamek
5. 6. – Golf Club Hodkovičky / 9 jamek
26. 6. – Golf Resort Bitozeves / 9 jamek
17. 7. – Golf Park Slapy / 18 jamek
22. 8. – Golf Resort Ústí nad Labem / 18 jamek
18. 9. – Golf Beřovice – finále / 18 jamek
24.-26. 9. (pá-ne) GRUND RESORT Golf&Ski – ukončení Tour, slavnostní vyhlášení

A co nás i přes tento náročný rok čeká? Kromě našich nových webových stránek jste jistě zaregistrovali nové hřiště, které si tento rok zahrajeme a to zajímavé hřiště na Slapech. Opět odměňujeme čtyři kategorie v každém turnaji a v pořadí celé Tour pět hráčů. Samozřejmostí bude opět vyhlášení hry na jamky a tradičně budete moci vyhrávat ručně vyráběné trofeje z chráněné dílny BONA o.p.s. Těšit se také můžete na zbrusu nové poháry pro celkové vítěze Tour. Premiérově také představíme nové putovní poháry pro vítěze jamkovky a celé Tour. Dále se budete moci těšit na atraktivní ceny od našich partnerů a mnoho… mnoho dalšího. Příjemná a neméně důležitá změna je, že tento rok celý výtěžek věnujeme malé Terezce, které tím jistě trochu pomůžeme a zpříjemníme život.

Jste srdečně zváni
za Seven Cup Golf Tour
Lubomír Petržela