Naši partneři

Radio Beat je česká rozhlasová stanice, která se specializuje na rockovou hudbu především na žánry rock, hard & heavy apod. Jedná se hlavně o hudební styly v rozmezí 60. až 80. let 20. století. Stanice začala vysílat 1. ledna 2002 jako lokální pražská rozhlasová stanice.

Grund Resort je moderním designovým hotelem v Krkonoších. Klid, horský vzduch, ty nejlepší služby, rodinná atmosféra, designem protkané prostory, ochotný personál… Jednoduše vše, co pro svůj odpočinek, ať už aktivní či pasivní v krásné krajině Krkonoš potřebujete, to je Grund Resort Golf&Ski.

Česká golfová asociace hendikepovaných (CZDGA) je spolek, jehož hlavním cílem je umožnit co největšímu počtu dětí, mládeže a dospělých s tělesným (zdravotním) postižením přístup ke sportovní aktivitě – golfu.
Od roku 2010 je CZDGA plnohodnotným členským subjektem České golfové federace (ČGF) a v témže roce se stala členem Evropské golfové asociace hendikepovaných (EDGA).
Hlavními cíli CZDGA jsou především vytvářet a udržovat vhodné technické i materiální podmínky pro trénink nových zájemců i stávajících členů, budovat celorepublikovou infrastrukturu pro hru a propagaci hendigolfu, realizovat systém vzdělávání pro členy CZDGA, trenéry hendigolfu a ostatní zájemce, propagovat golf hendikepovaných v osvětové činnosti a umožňovat sportovcům i široké laické veřejnosti přístup k nejnovějším informacím a trendům z tohoto sportovního odvětví.

Slovo „BONAVITA“ je latinského původu a ve volném překladu znamená „DOBRÝ ŽIVOT“. Máme ve svém portfoliu širokou škálu výrobků, do které patří: snídaňové cereálie, müsli, ovesné kaše, cereální, ořechové a müsli tyčinky, cereální nápoje, trvanlivé pekařské a pufované výrobky, popcorn, těstoviny a sójové potraviny.

Lihovarské řemeslo je s rodem Jenčíků neoddělitelně spjato po čtyři generace. První záznamy se nesou až do roku 1878, kdy se narodil první Jenčík, který se později rozhodl věnovat této delikátní práci. Dnes je tomu přes sto let, kdy s hrdostí neseme odkaz našich otců a s láskou jej předáváme dál. Základ každého poctivého řemesla začíná u výběru kvalitních surovin. Díky desítkám let zkušeností i odbornému vzdělání Jenčíků, získanému v různých částech světa, umíme poznat dobré a špatné suroviny. Naše touha přinést zákazníkům to nejlepší je vysoká. Pokud se nám nepodaří získat ty nejlepší suroviny, jsme schopni zpomalit nebo zastavit výrobu a počkat do doby, než vyrobíme to nejlepší do našich lahví. Ctíme tradice. A to nejen v poctivém přístupu k recepturám, výrobních postupech nebo chuťových tónech, ale také v lihovitosti našich produktů. Díky tomu si s námi můžete užít stejnou kvalitu, s jakou se setkávali naši dědové.

QUEENFORD s.r.o. je již dlouhá léta specialistou na služby v oborech dopravy, logistiky, manipulace se zbožím a skladování. Společnost se zaměřuje na řešení logistických toků materiálů a obalů, a to jak vnějších, tak i vnitřních. Rovněž provádí vývoj balících předpisů dle požadavků zákazníků i jejich dodavatelů a odběratelů. Vnitrostátní a mezinárodní přeprava zboží je realizována všemi hlavními způsoby – silniční, leteckou i námořní kontejnerovou dopravou.

Společnost poskytuje výrobu a prodej reklamních předmětů jako jsou zboží na zakázku, dekorace skla a porcelánu, strojové vyšívání a nášivky, suvenýry, diáře, reklamní deštníky, osušky a ručníky, kalendáře, USB flash disky a mnohé další… Velkoobchodní a maloobchodní prodejce suvenýrů specializující se na suvenýry s tématikou České republiky, Prahy, Českého Krumlova, Karlových Varů a Kutné Hory.

e-shop s dámskou módou
web: www.fsshop.cz, facebook: https://www.facebook.com/fsshopcz/, Instagram: @fshopcz

PREVENT s.r.o. je předním poskytovatelem služeb v oblasti péče o zdraví a bezpečnost zaměstnanců resp. firemního vzdělávání. Společnost poskytuje unikátní servis pro zajištění bezpečnosti a ochrany zdraví zaměstnanců (BOZP), požární ochrany (PO) a pracovnělékařských služeb (PLS) postavený na specializovaných IT řešeních (e-learning, správa lékařských prohlídek aj.), flexibilitě a maximální vstřícnosti vůči požadavkům svých více jak 5.000 zákazníků.

Internetový obchod s golfovým oblečením, gripy, headcovery, vybavením a doplňky. Zajišťujeme rovněž přegripování golfových holí.

Business to Athletes je projekt, který propojuje profesionální sportovce a značky po celém světě. Zastupuje hráče NHL, NBA nebo tuzemské olympioniky.

Latinskoamerická restaurace EL ASADOR byla otevřena v červnu roku 2011. Restaurace má nádech jihoamerického stylu s interiérem navozujícím atmosféru pravé jihoamerické dekadence a skvělou kuchyni. Ne náhodou se restaurace pyšní svým španělským názvem. Výraz EL ASADOR totiž španělsky znamená gril, rožeň, nebo také osobu, která maso griluje. Nedělní oběd je v naší restauraci vyhrazen pro velmi oblíbený Brunch. Od 11:00 do 15:00 můžete ochutnat z velkého výběru studené a teplé kuchyně, grilovaných mas, domácího pečiva, dezertů, čerstvého ovoce, zmrzliny, nealkoholických a alkoholických nápojů, to vše zpříjemněné živou hudbou. Pro děti je k dispozici venkovní dětské hřiště.

Kancelářským tiskem se zabýváme již od roku 1997. Disponujeme školenými techniky se širokou škálou zkušeností v oboru. Dále provádíme renovace tonerů, renovace tiskových kazet do laserových kancelářských tiskáren. Provádíme potisk textilu a hrnků. Kopírujeme, tiskneme, skenujeme a mnoho jiného…

Společnost MaxDrinks s.r.o. vznikla v roce 2002 a navázala na dlouholetou tradici výroby nápojů v areálu bývalého pivovaru v Kralupech nad Vltavou. V současné době společnost stáčí alkoholické i nealkoholické nápoje dle požadavků klientů, zajišťuje reklamní plechovky a produkuje vlastní výrobky – energy drinky, ice tea, limonády, aloe drinky, vody, míchané nápoje.