Hra: 9 jamek
Registrace: 9:30
Start: 10:00 – postupný od jamky č. 1
Cena: 770,- (fee + startovné + administrativní poplatek + občerstvení do bagu a oběd po hře + příspěvek na charitativní účely) – platba pouze v hotovosti
Přihláška na serveru ČGF: Turnaj již proběhl
Případné požadavky na flight:
info@sevencup-tour.cz

Pořadatel a organizační výbor si vyhrazují právo na případnou změnu propozic turnaje.

Vážení přátelé, příznivci Seven Cup Golf Tour,

konečně je to tady!!! Golfové turnaje povoleny. Po jednání, respektive vyjádření právní komise ČGF je možno organizovat na venkovních sportovištích hru maximálně pro 50 osob. Samozřejmě, jak jsme již všichni bohužel zvyklí, neobejde se bez omezení a splnění důležitých zdravotních podmínek. Abychom mohli startovat ve flajtech po 4 hráčích, je nutné případné prokázání zdravotní způsobilosti (testy, očkování, prodělání nemoci) Celé právní stanovisko ČGF naleznete zde. Doufáme, že výše zmiňované podmínky nebude problém bez potíží splnit.

S radostí vás tedy zvu na první turnaj naší/vaší Seven Cup Golf Tour, který odehrajeme na Terezínské Kotlině. Hřiště netřeba dlouze představovat. Zajímavá, nevšední, malebná, technicky náročná devítka, to je stručná charakteristika hřiště, které je rozhodně velkou hráčskou výzvou. Proto přijďte tuto sobotu 22. 5. užít nejenom soutěžní golf, ale také určitě skvělou atmosféru. Startujeme v 10:00, registrace od 9:30 v našem tradičním registračním stanu. Pozor, kapacita je omezena.


Plánek hřiště