25. 7. 2018
Vážení příznivci této tour,
gofový turnaj v Motole v rámci Seven cup golf tour 2018, kterého jsem se zúčastnila se mi moc líbil, atmosféra byla přátelská a podporující. Cením si přístupu pro začátečníky, který byl velmi proaktivní. Těším se moc na další turnaj.
Natálie Friebelová

29. 5. 2018
Zdravím Luboši,
díky za gratulaci, ale poděkovat musím především já, protože je mi ctí moci se účastnit tak fajn turnaje, s takovou příjemnou atmosférou se setkávám pouze výjimečně. Budeme proto s manželkou moc rádi, když s námi budete ve Vašem kolektivu počítat i nadále.
Díky moc
Iva a Standa Bílkovi

29. 5. 2018
Čau Lubosi, díky za pochvalu. Teda golf mi vyšel parádně, to jo 🙂 V neděli večer jsme byli s Martinem ještě na pivu a shodli jsme se, že se nám turnaj moc líbil (hřistě, organizace, ceny, pozvaný lidi, atmosféra) a přesně takhle by asi měl vypadat turnaj, kam se lidi rádi vrací. A k tomu moznost přispět někomu, kdo v živote tolik štěstí neměl, dává pocit, že ta sobota byl úžasně strávený den. A je vidět, ze vás to baví a ta nálada se pak přenáší na všechny. Takže naopak musím poděkovat já a držím palce, ať chodí samí suprový lidi a vám vydrží nadšení a energie. Na viděnou na přespříštím turnaji!
Pěkný večer
Petr

29. 5. 2018
Ahoj Luboši, atmosféra turnajů je především zásluha Tvoje a Tvých organizačních schopností, s citem volíš složení flightů, vybíráš hřiště, pomáháš. Obdivuji, kolik máš přátel a známých a jak ty naše mikrosvěty propojuješ. Zase přijedu!
Libuše

28. 5. 2018
Čau Lubo,
bylo to naprosto úžasné golfové dopo-odpoledne. I za tu včerejší tichou domácnost to stálo…:-) Já se těším do Beřovic a Petr je smutnej, že nemůže. Ale na další jedeme zase spolu. Musím taky vyhrát…jinak s ním nevydržím…:-) Děláte to moc dobře!
Miru zdar!
Martin