19. 12.

Vážené dámy, vážení pánové, přátelé a příznivci Seven Cup Golf Tour,

Virtuální šek s úžasnou částkou 133 854 Kč, který jsme předávali cíleně před vánočními svátky, udělal opravdu velkou radost. Nemohu zde popsat emoce, překvapení a hlavně dojetí celé Eliščiny rodiny. Musím, respektive mám milou povinnost jménem maminky, babičky a sestřičky malé Elišky poděkovat všem, kteří se na sbírce podíleli. Proto ještě jednou děkuji všem partnerům Tour a především všem hráčkám a hráčům, kteří se účastnili našich turnajů a kteří se golfem bavili a pomáhali! Také chci poděkovat Karlovi Ratajovi a jeho ženě Kamilce, kteří se zasloužili o hladký a pohodový průběh každého turnaje, ale hlavně pomáhají a podporují nejenom malou Elišku. Díky!!! Díky vám všem…

Za Seven Cup Golf Tour

Lubomír Petržela

 

 

 

29. 8.

Šestý turnaj SEVEN CUP Golf Tour odehrán – Molitorov

Vážení přátelé, příznivci Seven Cup Golf Tour,

opět musím poděkovat za úžasnou účast. I když molitorovská osmnáctka byla pro mnohé hráče opravdovým “oříškem”, byl to i tak opět báječný turnaj, kde se hrál nejenom soutěžní golf, ale opět panovala bezvadná atmosféra napříč celým turnajem. Po celém hřišti bylo opět slyšet mnoho vítězných potlesků, pokřiků, smíchu, ale sem tam padlo i těch pár peprnějších výrazů, prostě skvělá nálada. Myslím, že můžeme zatleskat nejenom vítězům, ale také celému molitorovskému týmu, který opravdu udělal za těch pár let velký kus práce! Vítězům gratulujeme a všem děkujeme za účast v tradiční poturnajové puttovací soutěži, kde díky zakoupení míčů s logem Tour se vybrala skvělá částka 3 700 Kč, kterou přidáme ke sbírce pro malou Elišku. Díky a těšíme se finálový turnaj, který proběhne v sobotu 17. 9. v Beřovicích. Jste srdečně zváni!

17. 7.

Pátý turnaj SEVEN CUP Golf Tour odehrán – Slapy

Vážení přátelé, příznivci Seven Cup Golf Tour,

nádherné, slunečné až tropické podmínky panovaly celý den. Nejenom díky počasí, ale také díky rekordní návštěvnosti a přátelské a pohodové atmosféře byly zahrány opravdu skvělé výsledky. Mnoho úsměvů a smíchu bylo vidět a slyšet napříč celým hřištěm. Možná proto se třiceti pěti hráčům podařilo zlepšit svoje hendikepy. Vítězům gratulujeme a děkujeme všem nejenom za skvělou atmosféru, ale i za koupi našich míčů s logem Tour pro poturnajové vložené soutěže, kdy se tentokrát podařilo vybrat úžasnou  částku 5 550 korun, kterou již tradičně tento rok přidáme do sbírky pro Elišku. Ještě jednou všem děkujeme a těšíme se na viděnou na dalším turnaji v neděli 28. 8. na hřišti v Molitorově.

27. 6.

Čtvrtý turnaj SEVEN CUP Golf Tour odehrán – Bitozeves

Vážení přátelé, příznivci Seven Cup Golf Tour,

Ranní zamračená obloha a opravdu vydatný déšť pár přihlášených golfistů odradily a ti nakonec nedorazili, ale ti věrní a zarputilí určitě nelitovali. Počasí se umoudřilo a pár minut po začátku turnaje až po zbytek dne panovalo ideální golfové počasí. Díky dobré náladě a určitě i hřišti, které bylo v perfektní kondici, mnoho hráčů zlepšilo své handicapy. Opravdu skvělou náladu podtrhla opět vložená soutěž, kdy při koupi golfových míčků s logem Tour přispívají hráči na dobrou věc. Té se opět ujal pravidelný účastník a matador naší Tour Míla Sochor a opět to byla velmi zajímavá a netradiční soutěž, při které se vybralo skvělých 4 100 Kč, které tento rok poputují malé Elišce. Vítězům gratulujeme a děkujeme všem, kteří přijeli, hráli, bavili se a opět pomáhali. Děkujeme… a těšíme se na viděnou na první osmnáctce, kterou odehrajeme 17. 7. na hřišti Svatý Jan na Slapech. Jste srdečně zváni!

13. 6.

Třetí turnaj SEVEN CUP Golf Tour odehrán – Hodkovičky

Vážení přátelé, příznivci Seven Cup Golf Tour,

Opět musím poděkovat za úžasnou účast. Byl to opět báječný turnaj, kde se hrál nejenom skvělý soutěžní golf, ale opět panovala bezvadná atmosféra napříč celým turnajem, kdy na celém hřišti bylo opět slyšet mnoho vítězných potlesků, pokřiků, smíchu, prostě skvělá nálada. Myslím, že všichni se bavili, tleskali vítězům, ale hlavně opět pomáhali. Vítězům gratulujeme a všem děkujeme za účast v tradiční poturnajové puttovací soutěži, kde díky zakoupení míčů s logem Tour se vybrala skvělá částka 5 200 Kč, kterou přidáme ke sbírce pro malou Elišku. Díky a těšíme se na další, poslední z devítijamkových turnajů a to 25. 6. v Bitozevsi. Jste srdečně zváni!

27. 5.

Druhý turnaj SEVEN CUP Golf Tour odehrán

Vážení přátelé, příznivci Seven Cup Golf Tour,

již popáté jsme v rámci naší Tour zavítali na terezínskou Kotlinu. Předně bych rád poděkoval celému terezínskému týmu, který nám již pátým rokem vždy připraví skvělé podmínky, abychom si nejenom ten soutěžní golf maximálně užili. Musím ještě speciálně poděkovat za úžasnou, rychlou, opravdu profesionální reakci, která ten den nastala. Mnozí účastníci viděli, co způsobil opravdu silný noční “větřík“. Skoro polovina jamek nehratelná, plná popadaných, zlámaných větví… Ovšem, než odstartoval první flight, bylo hřiště perfektně uklizené, vyčištěné a připravené, jakoby žádný “větřík“ nebyl. Není vždy samozřejmostí vidět, že nejvyšší šéf a jeho tým je od ranních hodin v plném nasazení, aby hřiště bylo perfektně připraveno pro každého hráče. Proto velká poklona a velké díky panu Jiřímu Hamrovi. To také jistě přispělo ke skvělé, pohodové a přátelské atmosféře, která už k naší Tour neodmyslitelně patří. Terezínský turnaj byl úžasný, kde rekordních šedesát hráčů bojovalo o příčky nejvyšší. Vítězům samozřejmě gratulujeme, ale velké díky patří všem, kdo se účastnili tradiční poturnajové vložené soutěže, kde se vybralo opět skvělých a rekordních 6 450 korun, které tento rok poputují malé Elišce. Díky všem a těšíme se na vás na příštím turnaji 11. 6. v Hodkovičkách.

25. 4.

První turnaj SEVEN CUP Golf Tour odehrán

Nádherné počasí, skvělá účast, pohodová atmosféra, hodnotné ceny, to byly hlavní atributy prvního turnaje ve Staré Boleslavi, kam jsme se po dvou letech opět vrátili a odstartovali pátý ročník naší/vaší Seven Cup Golf Tour 2022. Kromě krásných výsledků, které se spoustě hráčů a hráček povedlo zahrát, padl i úžasný rekord v podobě zakoupených míčů s logem Tour během tradiční poturnajové soutěže. Fantastickou částku 5250 Kč přidáme tento rok ke sbírce pro malou Elišku. Vítězům samozřejmě gratulujeme, ale velké díky patří všem účastníkům turnaje, kteří se zúčastnili, hráli a pomáhali. Děkujeme !!!