Loudmouth

Aktuality

14. 12.

Dámy a pánové, příznivci Seven Cup Golf Tour 2020,

virtuální šek s úžasnou částkou 83 850 Kč jsme tento rok bohužel kvůli koronavirové pandemii nemohli předat osobně, respektive jsme nechtěli podstoupit případná rizika, proto byla částka zaslána na transparentní účet pro Tadeáška a Mikuláška. Ještě jednou chci poděkovat Karlovi Ratajovi a jeho ženě, kteří se starají, pomáhají a podporují nejenom tato dvojčátka. Díky!!!

V odkazech níže naleznete poděkování od všech zúčastněných:

Facebook - Karel Rataj
Facebook - skupina Tadeáška a Mikuláška



Užijte krásné a pohodové svátky i v této nelehké době, přeji pevné zdraví v nadcházejícím roce a těším se opět na viděnou při dalších akcích Seven Cup Golf Tour.

za Seven Cup Golf Tour
Lubomír Petržela



5.10.

Dámy a pánové, příznivci Seven Cup Golf Tour 2020,

ještě jednou všem děkuji za účast na naší/vaší Tour, za podporu a úžasnou atmosféru, kterou jste tento rok opět vytvářeli! V neposlední řadě mi ale opět dovolte poděkovat partnerům, kteří se na letošní SEVEN CUP Golf Tour 2020 podíleli a bez kterých bychom tuto skvělou Tour nemohli zorganizovat...

RADIO BEAT Clasic Rock - jmenovitě Šárce Vorlické
GRUND RESORT Golf & Ski - jmenovitě Janu Grundovi
EL ASADOR - jmenovitě Jakubovi Erbenovi
COURTYARD by Marriott Prague City - jmenovitě generálnímu řediteli Martinu Žídkovi
SUVENYRY.COM - jmenovitě Jiřímu Hrudkovi a Petrovi Žákovi
QUEENFORD s.r.o. - jmenovitě Martinovi Jurisovi
LOUDMOUTH - jmenovitě Lukášovi Průšovi
BONA VITA s.r.o - jmenovitě Tomášovi Procházkovi
BEST-REALITY.cz - jmenovitě Lubomíru Marešovi a Radkovi Hyskému
CANSERVIS s.r.o - jmenovitě Markovi Pokornému
HOTEL KRUŠNOHORSKÝ DVUR na Cínovci - jmenovitě Ondřejovi Bulovi
COPY ART - jmenovitě Kláře Deutschové
MAXDRINKS

DĚKUJEME!!!

Ještě jednou všem děkuji za účast na naší/vaší Tour, přeji ještě hodně golfových úspěchů ve zbytku sezóny a při dalších akcích SEVEN CUPu se opět těším na viděnou...

za Seven Cup Golf Tour
Lubomír Petržela



5.10. - Golfový sjezd – ukončení Tour

Dámy a pánové, příznivci Seven Cup Golf Tour 2020,

Po velikém úspěchu minulý rok jsme opět naše třídenní neoficiální ukončení se slavnostním vyhlášením celé Tour uspořádali v Grund Resortu v Mladých Bukách. Dle mého názoru to bylo opět velmi povedené a důstojné ukončení naší/vaší Seven Cup Golf Tour. Musím opět poděkovat panu Janu Grundovi, který nám připravil (opravdu v nelehké kovidové době) s celým týmem co nejlepší podmínky, které všude nejsou samozřejmostí. Kromě profesionálního servisu, přístupu a ochoty také věnoval krásnou hlavní cenu pro naši Tour. Jak tedy vše probíhalo? Dopadlo? Tento rok se k víkendu přidalo i sváteční pondělí a na oslavu dorazilo přes čtyřicet účastníků. Bohužel předpověď počasí nebyla dobrá a ovlivnila i sobotní tréninkovou hru. I přesto si hráči zahráli alespoň jednu devítku a rychle spěchali užít nádherného wellnessu, který resort nabízí. Ovšem čtyři hráči měli nelehkou úlohu, protože sobotní program byl vyhrazen finálovému klání o první až třetí místo pro tento rok vyhlášené premiérové jamkovky v rámci celé Tour. Po odpočinku a samozřejmě lahodné večeři se účastníci (kvůli omezené otvírací době) přesunuli do společenské místnosti, kde bylo na programu právě vyhlášení jamkovky. Třetí místo (díky únavové indispozici protihráče) získala Pavlínka Sochorová a vyrovnaný finálový souboj nakonec vyhrál náš/váš ředitel Luboš Petržela... :-) Poraženým byl - tedy umístil se na druhém místě - Honza Dajč. Všem gratuluji a ještě jednou děkuji za účast.
Po vyhlášení jamkovky a sestavení startovní listiny na nedělní turnaj propukla oslava na počest vítězů i poražených. Na startu nedělního turnaje, jako vždy při každém turnaji naší Tour, byla připravena kapka něčeho na povzbuzení a mnozí hráči této “pomoci“ využila. Předpověď počasí byla optimističtější, a tak se podařilo, že celý turnaj byl dohrán až do osmnácté jamky. Všichni zaslouží obdiv, že v opravdu ne zrovna optimálním golfovém počasí turnaj odehráli. Po jeho skončení následoval zasloužený odpočinek na večerní vyhlášení turnaje samotného, ale hlavně na slavnostní vyhlášení celé Tour. Než představím vítěze, dovolím si opět zhodnotit toto neoficiální okončení Tour jednou větou: Jistě souhlasíte, že to byl opět opravdu povedený víkend plný golfu, zábavy, oslav, kamarádství, přátelství, emocí a jistě i solidarity.

Vítězové nedělního turnaje:
kategorie stb 0-25 Aleš Plešek
kategorie brutto 0-25 Vojta Mádl
kategorie stb 25,1-54 Luboš Mareš
kategorie brutto 25,1-54 Luboš Mareš

Vítězům gratulujeme! Kompletní výsledky turnaje najdete také na serveru ČGF.

Dále mi dovolte představit a ještě jednou upřímně pogratulovat vítězům všech vyhlášených soutěží pro tento rok a samozřejmě celkovým vítězům celé Tour. Těmi se pro rok 2020 stali:

Ve hře na jamky:
1. místo Lubomír Petržela
2. místo Jan Dajč
3. místo Pavlínka Sochorová

Best of 54 holes:
Vítěz - Daniel Sochor

Seven Cup Golf Tour 2020:
1. místo Michaela Matoušková 165 b.
2. místo Nikola Sochorová 163 b.
3. místo Martin Král 159 b.
4. místo Marek Benedikt 158,5 b.
5. místo Jan Dajč 145 b.

Kompletní výsledky zde:
Jamkovka a Celkové výsledky

Gratulujeme, dámy a pánové!

Po velikém aplausu všem vítězům a předání cen byl prezentován šek s charitativním výtěžkem. I když se díky pandemii Covidu 19 neodehrál první turnaj, přesto činil výtěžek krásných 39 850 Kč, ovšem tato částka nebyla konečná. Právě z důvodu neodehrání prvního turnaje a díky partnerům, kteří věnovali ceny, se uspořádala charitativní tombola. Za opravdu úžasnou vybranou částku 19 000 Kč patří ještě jednou velké poděkování všem účastníkům! Děkuji také za finanční dar v hodnotě 5 000 Kč od jednoho manželského páru (kteý si nepřál být jmenován) a díky patří také společnosti Queenford s.r.o., jmenovitě Martinovi Jurisovi, který tento rok věnoval částku 20 000 Kč. Martinovi a všem zúčastněným moc a moc děkujeme! Rodičům Mikuláška a Tdeáška tedy odevzdáme 83 850 Kč. Ještě jednou všem velké díky!!!

za Seven Cup Golf Tour
Lubomír Petržela



23. 9. - 7. finálový turnaj Seven Cup Tour odehrán

Vážení přátelé, příznivci Seven Cup Golf Tour,

Dovolte mi poděkovat vám všem za opravdu úžasný finálový turnaj. Nádherná účast, krásné golfové počasí, výborné občerstvení na osmé jamce, spousty úsměvů a dobré nálady, to vše podtrhovalo přátelskou, kamarádskou atmosféru celého turnaje. Opět děkujeme za částku 3 000 Kč, vybranou za koupi golfových míčů s naším logem během vložené chipovací soutěže na deváté jamce beřovické akademie. Částka putuje opět Mikuláškovi a Tadeáškovi. Všem vítězům gratulujeme a děkujeme všem účastníkům, kteří přišli, hráli, bavili se a opět pomáhali...
Ještě jednou díky a na mnohé z vás se těšíme na slavnostním ukončení a vyhlášení celé Seven Cup Golf Tour 2020 s bohatým programem v opravdu krásném hotelovém Golf&ski Grund Resortu!

3. 9. - 6. turnaj Seven Cup Tour odehrán

Vážení přátelé, příznivci Seven Cup Golf Tour,

Hřiště v Benátkách se opravdu ukázalo v plné "kráse". Předpověď počasí nevypadala vůbec příznivě - slabý déšť na hřišti sice zastihl až poslední dva flighty, naproti tomu silný vítr ukázal naplno svou moc. Díky rozmanitosti jamek a odpališť se opravdu hrálo po nebo proti větru a i zkušený hráč měl problém zvolit odpovídající hůl, případně sílu úderu. Ovšem opět musím konstatovat, že i přes toto náročné počasí byli hráči v pohodové, přátelské a usměvavé náladě. I když déšť přerušil i chipovací soutěž u klubové terasy a vše, včetně vyhlášení, se přesunulo do klubové restaurace, vůbec to nevadilo. Prodeje míčů s logem Tour, kde vybraná částka vždy putuje dvojčátkům Mikuláškovi a Tadeáškovi, se opět ujal Míla Sochor, který kromě tradičního prodeje převzal i roli licitátora, kdy poslední míč k prodeji vydražil za úžasných 1300 korun. Dražitelem / šťastlivcem, který získal míč s vlastnoručním podpisem a krásným srdíčkem ředitele Tour:-) se stal Mirek Hes. Mirku, děkujeme!!! Kromě již zmíněné částky se za prodej míčů vybralo úžasných 4400 Kč. Proto děkujeme nejenom Mirkovi, ale všem, kdo přispěli, hráli, bavili se a opět pomáhali. Gratulujeme všem vítězům a těšíme se na vás na závěrečném, finálovém turnaji v sobotu 19. 9. v Beřovicích. Díky!

7. 8. - 5. turnaj Seven Cup Tour odehrán

Vážení přátelé, příznivci Seven Cup Golf Tour,

první premiérovou osmnáctku letošní Tour můžeme jistě hodnotit jako velmi povedenou. Ani hodinový déšť neodradil opravdu početné hráčské pole, které bojovalo na krásném a možná pro někoho těžkém hřišti. To ale hráčkám a hráčům nevadilo a na výsledcích to nebylo znát. Skvělá, pohodová, přátelská a samozřejmě soutěživá nálada byla cítit v každém flightu. I když po skončení turnaje přišlo opět deštivé počasí a nemohli jsme tradičně odehrát naše vložené soutěže, tak opět díky solidárnosti vás všech a organizační podpoře Míly Sochora, který se ujal prodeje našich golfových míčků s logem Tour, se vybrala úžasná částka 4150 korun, které poputují Tadeáškovi a Mikuláškovi. Děkujeme všem, kdo přispěli, vítězům gratulujeme a těšíme se na vás na příštím turnaji v Benátkách.

23. 6. - 4. turnaj Seven Cup Tour odehrán

Vážení přátelé, příznivci Seven Cup Golf Tour,

Dovolte mi, abych všem účatníkům turnaje v Bitozevsi složil velkou poklonu! I přes opravdu špatnou předpověď počasí, kdy ranní déšť mohl hodně hráčů odradit, dorazilo úžasných 45 hráček a hráčů. Posunutí startovních časů se ukázalo jako výborné rozhodnutí, které znamenalo, že po zbytek dne už panovalo idealní golfové počasí. Zahrály se krásné výsledky a bylo rozdáno mnoho cen. Tímto ještě jednou děkujeme novému partnerovi Loudmouth, který věnoval krásné ceny pro celou Tour. Při vložených soutěžích v puttování a bunker shotu po skončení turnaje se vybrala rekordní částka 4500 Kč, která poputuje Tadeáškovi a Mikuláškovi. To podtrhlo nejenom skvělou atmosféru, ale opět ukázalo, jakými hráči se může opravdu pyšnit naše/vaše Seven Cup Golf Tour. Všem vítězům gratulujeme a děkujeme všem, kteří přijeli, hráli, bavili se a opět přispěli na dobrou věc. Děkujeme...

11. 6. - 3. turnaj Seven Cup Tour odehrán

Vážení přátelé, příznivci Seven Cup Golf Tour,

opravdu nemohu odehraný turnaj v Hodkovičkách označit jinak než jako parádní. Skvělá účast, pohodová nálada, úžasné výsledky, kdy 19 hráčů zlepšilo svůj hcp, mnoho birdie a spousta legrace. K tomu nádherných 2750 korun, vybraných při našich tradičních vložených soutěžích za prodej našich míčů s logem, které přidáme ke sbírce opět Tadeáškovi a Mikuláškovi. Vítězům gratulujeme a všem hráčům a hráčkám děkujeme za účast. Díky a na viděnou na dalším turnaji 20. 6. na hřišti v Bitozevsi.

26. 5. - 2. turnaj Seven Cup Tour odehrán

Vážení přátelé, příznivci Seven Cup Golf Tour,

za Seven Cup Golf Tour děkuji všem účastníkům, kteří na turnaj dorazili, i když předpověd počasí nebyla vůbec příznivá. Ovšem chvilku po zahájení turnaje se počasí umoudřilo a po celou dobu až do vyhlášení výsledků bylo opravdu ideální golfové počasí. Ani rozdělení manželských a partnerských párů do jiných flightů neubralo na opravdu skvělé, pohodové a kamarádské atmosféře, která byla cítit napříč celým turnajem. Kromě mnoho novinek pro tento rok, se kterými jste byli seznámeni, bylo vyhlášeno odměňování všech birdie a eaglů na všech turnajích naší Tour. Jistě mi dáte za pravdu, že kromě krásných devíti birdie, které jsme odměnili, se také zahrály i krásné výsledky, kdy devět hráčů zlepšilo svoje handicapy. Závěrem mi dovolte pogratulovat vítězům a všem ještě jednou poděkovat za úžasnou golfovou atmosféru a podporu, kde díky koupi našich míčů s logem Tour se vybrala krásná částka 3.500 korun, která tento rok poputuje Mikuláškovi a Tadeáškovi.

7. 5.

STARTUJEME 23. 5. - Kotlina Terezín

Vážení přátelé, příznivci Seven Cup Golf Tour,

Jak mnoho z vás již zaregistrovalo, omezení v rámci pandemie Covidu 19 ohledně pořádání sportovních akcí je od 11. 5. uvolněno a to včetně pořádání golfových turnajů. Proto si vás dovolujeme pozvat a zároveň informovat, že další, v pořadí druhý turnaj naší Tour, který se měl konat 16. 5. na terezínské Kotlině, se z organizačních důvodů přesouvá o týden později a to na 23. 5. Děkujeme za pochopení a věříme, že tato změna nenaruší vaší chuť se přidat a konečně již odstartovat naši/vaši Seven Cup Golf Tour 2020. Další termíny turnajů jsou zatím beze změn dle daného kalendáře a doufáme, že to tak také zůstane.
Těšíme se na vás na Kotlině, kam se již můžete přihlašovat.

za Seven Cup Golf Tour
Lubomír Petržela



27. 4.

Vážení přátelé, příznivci Seven Cup Golf Tour,

bohužel kvůli pandemii Coronaviru se musí odložit i start naší Tour a proto, abychom si toto čekání zkrátili, rozhodli jsme se vyhlásit tradiční, většinou klubovou jamkovku bez vyrovnání. Kromě její zábavné formy a toho, že z ní vzejde mistr nebo mistryně, tak pomůže k seznámení a družení jednotlivých účastníků :-). Jamkovka je určena pro ty z vás, kteří jste se za uplynulé dva ročníky zúčastnili alespoň jednoho z našich turnajů. Níže naleznete pár základních informací/pravidel:
  • Hraje se podle pravidel golfu pro jamkovou hru a místních pravidel daného hřiště
  • Hra vždy na 18 jamek na jakémkoli znormovaném hřišti na celém světě dle dohody hráčů
  • Bez vyrovnání a bez rozdílu pohlaví
  • Muži ze žlutých, ženy z červených odpališť
  • Jednotlivá kola budou mít dané termíny odehrání
  • Dle počtu přihlášených bude sestaven soutěžní „pavouk“ a následně umístěn na naše webové stránky, včetně podrobnějších pravidel
Přihlášky prosím posílejte nejpozději do 3. května (neděle) s vaším celým jménem, emailovou adresou, případně tel. kontaktem a aktuálním hcp na petrzelalubomir@centrum.cz. Věřím, že si letošní první jamkovku v rámci naší Tour náležitě užijete a svedete mnoho zajímavých utkání :-)

za Seven Cup Golf Tour
Lubomír Petržela



15. 4.

Vážené dámy a pánové, příznivci Seven Cup Golf Tour,

s lítostí vám musím oznámit, že první turnaj Seven Cup Golf Tour, který se měl odehrát ve Staré Boleslavi tuto sobotu, se bohužel nemůže uskutečnit. Všichni a nejenom golfisté sledujeme aktuální dění ohledně pandemie Covidu 19. I když samotný golf vláda povolila v omezeném režimu, platí stále zákaz organizovaných turnajů. O náhradním termínu prvního turnaje vás případně budeme informovat. Všichni si tedy jistě uvědomujeme, že je velmi těžké odhadnout, jak se bude situace nadále vyvíjet, ale i přesto vás mohu říci, že je připraven v pořadí druhý turnaj, který se odehraje 16. 5. na Terezínské Kotlině a na který se můžete již přihlašovat. Doufejme, že situace a okolnosti dovolí tento turnaj odehrát, abychom se mohli opět sejít a "oslavit" začátek naší/vaší báječné Seven Cup Golf Tour 2020.

Přeji všem pevné zdraví a pozitivní náladu v tuto jistě náročnou dobu.

za Seven Cup Golf Tour
Lubomír Petržela



11. 3.

Vážené dámy a pánové, příznivci Seven Cup Golf Tour,

s radostí vám mohu oznámit, že je připraven další ročník naší/vaší Seven Cup Golf Tour 2020. Kromě atraktivních novinek, na které se v tomto ročníku můžete těšit, je asi tou největší a já doufám, že pro mnohé hráče velmi příjemnou novinkou přidání dvou nových hřišť, kde odehrajeme 18jamkové turnaje. Proto označte ve svých kalendářích tyto důležité termíny :-)

18.4. - GC Stará Boleslav - ZRUŠENO
16.5. - Golf Kotlina Terezín
6.6. - Golf Club Hodkovičky
20.6. - Golf Resort Bitozeves
26.7. - Golf Resort Ústí nad Labem / 18jamek
22.8. - Golf Resort Benátky nad Jizerou / 18 jamek
19.9. - Golf Beřovice - finále / 18 jamek
26.-28.9.(so-po) – Golfový sjezd - GRUND RESORT Golf&Ski - ukončení Tour, slavnostní vyhlášení


A co nás tento rok - kromě již zmiňovaných hřišť - čeká? Tradičně poháry z chráněné dílny BONA o.p.s. a ceny od našich partnerů. Opět odměňujeme čtyři kategorie v každém turnaji a v pořadí celé Tour pět hráčů. Dále se můžete těšit na nové atraktivní věcné ceny, novou nabídku upomínkových golfových předmětů a suvenýrů k zakoupení v našem tradičním registračním stanu a mnoho… mnoho dalšího. Samozřejmě neméně důležitá a příjemná je ta změna, že tento rok budeme pomáhat bráškům Mikuláškovi a Tadeáškovi. Proto se na vás těším na prvním turnaji ve Staré Boleslavi, kam se již se můžete registrovat.

Jste srdečně zváni
za Seven Cup Golf Tour
Lubomír Petržela



Loga sponzorů