Nikola Ogrodníková

Nikola Ogrodníková (27) závodila nejdříve v sedmiboji a poté se specializovala na hod oštěpem. S atletikou začínala v klubu Atletika Poruba, pak byla členkou SSK Vítkovice a v roce 2018 přešla do Dukly Praha, kde se jí věnuje trenér Rudolf Černý. Za Duklu závodila už na mistrovství republiky 2018, na Diamantové lize v Oslu byla třetí a poté na Zlaté tretře v Ostravě vyhrála hned prvním pokusem dlouhým 64,17 metru. Na Diamantové lize v Lausanne vyhrála soutěž oštěpařek, když přehodila hranici 65 metrů - zvítězila výkonem 65,02. Jejím největším úspěchem je ale čerstvá stříbrná medaile z mistrovství Evropy 2018 v Berlíně, kde rovněž prvním pokusem poslala oštěp do vzdálenosti 61,85 metru.

S potěšením můžeme oznámit všem našim i jejím fanouškům, že Nikola přijala patronát nad Seven Cup Golf Tour a bude naším hostem i na posledním turnaji v Beřovicích.
Nikola

Loga sponzorů  Loga sponzorů Loga sponzorů  Loga sponzorů Loga sponzorů  Loga sponzorů Loga sponzorů  Loga sponzorů Loga sponzorů  Loga sponzorů Loga sponzorů  Loga sponzorů Loga sponzorů