Kategorie a bodování pro rok 2018

Hraje se podle platných pravidel golfu, podle soutěžního řádu České golfové federace a místních pravidel daného hřiště. Hra systémem stableford, vždy na úpravu hcp.

Hraje se ve dvou hlavních kategoriích:
1) Kategorie hcp 0 – 25 na stablefordové body netto
2) Kategorie hcp 25,1 – 54 na stablefordové body netto
Dále se pak bude vyhlašovat nejlepší hráč na rány BEST brutto.

Organizační výbor si vyhrazuje právo na případné změny a úpravu kategorií podle počtu přihlášených hráčů.

V jednotlivých turnajích budou vyhlášeny a odměnovány vložené soutěže: Nearest to pin (společná muži, ženy) a Longest drive (muži i ženy).
Na každém turnaji se budou vyhlašovat nejlepší první tři hráči v každé kategorii s nejvyšším počtem netto stb bodů a nejlepší hráč na rány BEST brutto.
V celkovém pořadí celé Tour budou vyhlášeni první tři hráči, kteří získají nejvyšší součet stb netto bodů za šest odehraných turnajů v rámci celé Tour, včetně turnaje finálového. Na finálovém turnaji se body násobí (dublují). V případě neodehrání šesti turnajů se počítá 5 odehraných, 4 odehrané... atd. V případě opětné shody bodů bude o umístění rozhodovat počet lepších umístění v jednotlivých turnajích od prvního místa až po místo třetí.

Výhry

Na všech turnajích SEVEN CUP Golf Tour vyhrávají všichni hráči :-) a nikdo neodejde s prázdnou... Každý hráč obdrží při vyhlašování dárkovou taštičku, ve které nalezne třeba slevový voucher v hodnotě 500,- kč od cestovní agentury ELIXA a jiná různá překvapení.
Vítězové jednotlivých turnajů obdrží originální, ručně vyráběné trofeje z chráněné dílny BONA, o.p.s., dále pak voucher na brunch v EL ASADOR restaurant&bar a další hodnotné věcné ceny od SUVENYRY.com. Výherci vložených soutěží vyhrávají kvalitní česká i zahraniční vína.

Celkoví vítězové vyhrávají:
1. místo – Speciální, ručně vyrobený pohár z chráněné dílny BONA, o.p.s., dále pak 2x voucher v hodnotě 7000,- (14 000,-) od cestovní agentury Elixa na zájezd dle vlastního výběru, voucher pro 4 osoby na brunch v EL ASADOR restaurant&bar a další hodnotné věcné ceny od SUVENYRY.com.
2. místo – Speciální, ručně vyrobený pohár z chráněné dílny BONA, o.p.s, 2denní pobyt pro dvě osoby s neomezeným golfem a ubytováním včetně snídaně v hotelu Krušnohorský dvůr na Cínovci, voucher pro 2 osoby na brunch v EL ASADOR restaurant&bar a další hodnotné věcné ceny od SUVENYRY.com.
3. místo – Speciální, ručně vyráběný pohár, Romantická noc v hotelu Courtyard by Marriott Prague City pro dvě osoby včetně tříchodové večeře v The Farmers´Market Bar & Grill, voucher pro 1 osobu na brunch v EL ASADOR restaurant&bar a další hodnotné věcné ceny od SUVENYRY.com.

Ceny jsou nepřenosné. Pokud hráč, který se umístil na stupních vítězů není při vyhlášení výsledků turnaje přítomen, výhra propadá. Je na uvážení organizačního výboru, jak s výhrou bude dále naloženo.

Loga sponzorů  Loga sponzorů Loga sponzorů  Loga sponzorů Loga sponzorů  Loga sponzorů Loga sponzorů  Loga sponzorů Loga sponzorů  Loga sponzorů Loga sponzorů  Loga sponzorů Loga sponzorů